Troligen sista inlägget 2011..

Ville bara skriva Gott nytt år här på bloggen.. Kom precis hem till Anna och dannered är också här :)
Vi ska dricka o käka lite gött :) sen kanske vi beger oss ner till stan en sväng ikväll/natt:)
Här är en låt som jag tycker representerar årskiftet 2011/2012..
Puss & kraaam


städa, städa varje fredaa...

Morsning korsning! Jag har precis varit nere med tvätten.. ja hoppas hinna med att hänga uppet innan jag gå o möter annis <3 Vi måste ner på stan.. vi ska till systemet, apoteket och östenssons ;)

Idag har ztoffe och ja bara varit hemma och städat och slappat. O jämt när jag städar så tänker jag på den här melodin som pippi långstrump sjunger -
" Städa, städa varje freedag, å så varje jul, de tycker jag är kuul..
(oftast är de ju inte kul o städa) menmen ;)
Skrev ut de på twitter o då fick ja svar från syrran som skrev vidare på sången ;P
"..aldrig mörda på en lördag, för de verkar skumt, de tycker jag är dumt" =)
Här har ni den ;)



Ellos

Igår kom den här inslängandes i brevlådan.. Tänkte bläddra i genom den nu :)


Hårtorken

Har levt med en liten rese-hårtork dom senaste åren.. Och det har tagit sån himla tid att blåsa håret torrt! Så nu jäklar köpte ja mig en sån här fiiiiining i julklapp åt mig själv :) nu tar de bara 5 min att få't tort :)

 


Tisdag?

Sitter på tåget till Stockholm med syster & mammi :)
Kommer hem imorrn kväll! :)

Jag hade en trevlig söndags/juldagskväll med vänner! Vi var hemma hos/Ztoffe & mig, det var Ida, Linda, Jossan, Malin, Sebbe, Pontus, Macke, Henrik.. hiimla trevliga pöjkar! Vi hann med både parken & harrys! Blev tyvärr inte så mkt bilder men hade iafl några bilder på mig och Ida :)

Kraaaaaam


Dan före dopparedan..

Idag fick jag en skön sovmorgon :) Vid 11 tog jag bussen in till Vadstena, och 12.30 åkte pappa och jag in till Mjölby! Vi hämtade Anna på stationen. Sen skulle vi till de där köpcentrumet i Mjölby, och jäklar va bilar de var! Vi fick åka omkring en bra stund innan vi fick parkeringsplats! Vi behövde handla lite på systemet. En rom till Ztoffe och lite cider till mig själv :) massa kö där med. När det var fixat åkte vi ut till Max. (Vi ville testa de eftersom vi har mc donalds & Burger king här hemma) :) och Max fick godkänt av mig! Lökringarna va riktigt knapriga o goda :)

Sen åkte vi hem till mamma :) och då var vi sugna på kaffe! Sen satt vi bara i söffa och snacka skit en stund. Anna och jag körde en omgång yatsy. Jag vann ^^ O jäklar va ja skrek till när jag fick yatsy :D haha.
Innan jag tog bussen hem till Motala igen så hann vi ta en julskinke-smörgås och julmust :)

Och nu ligger jag här i sängen och måste sova.. Ztoffe har somnat för längesen. Jag har haft massor att göra här hemma hela kvällen. Men nu tror jag allt är klart! :) imorrn åker jag till Vadstena vid 9.

GOD JUL mina vänner ❤


Dan före dan före dopparedan

Nehepp, De blev ingen julledighet än för mig :P blir att jobba en dag till. 9-16.30 idag :) imorrn kommer syster Anna hem till Vadstena :) då ska ja umgåsas lite med henne :) sen har jag lite att stå i nu ikväll och imorrn kväll, städning & grejer!
Kraaaam


Vinterkänsla..

Jag ska väl tjata lite om snön ja med :) (som alla på facebook gör^^) Jag tycker det är så härligt! :) Och man blir ju så glad när man ser alla barnen ute på gården på jobbet, vilken lycka kan ja säga. Bara man klär sig så är de jättemysigt :) sen kan jag ju förstå att det bli träligheter också.. På vägarna o så.
Men men. Hoppas snön får ligga kvar ett tag nu, över jul o så :)

Igår åkte ju jag, Anna & Ida på en liten dagstripp till Norrköping :) vi gick på bussen mot Linköping på våran vanliga "odalgatan" busshållsplats :) sen när vi kom fram till Linköping var vårat pendeltåg inställt, fatta inte varför, men de läste jag i extrahänt-tidningen idag.
Så vi fick vänta 20 min, men de var ju ingen fara :) vi var väl framme i Norrköping halv 11 typ. Jag köpte mig ett par fodrade stövlar på skopunkten och en tröja/klänning på cubus. Hittade inget kul på New yorker den här gången :P men de var väl tur de. Vi var hemma i Motala vid halv 6, och då skulle jag följa med Anna till phone house, för hon skulle få hjälp med sin telefon som bara strular sig ;) stod där inne i typ 1,5 timme tror ja, usch va trötta vi var! Och varma. Och trötta i benen! Hehe :) det var så jäkla skönt och komma hem sen på kvällen :) och gött somna jag med..

Men på morgonen var det inte lika kul, inte alls sugen på att jobba, och jätte trött! Men, jag har ju bara jobb idag, sen är de troligtvis julledigt för min del :)

På jobbet möts man av nått jobbigt.. En kollega fick åka akut upp till Umeå, för hennes pappa hade somnat in, utan vidare, ingen sjukdom eller nått. och de är så sorgligt, hennes mamma dog strax innan jul förra året minns ja. Så stämningen här på jobbet är inge vidare.. Mina tankar går till min kära kollega.. Livet är så orättvist ❤

Nu är rasten slut och nu ska jag in till alla underbara mysiga barn ❤

Trevlig onsdag på er !


 


Mot Norrköping..

Sitter nu på bussen på väg till Norrköping med mina två favvobrudar :) Jag måste till New Yorker och skopunkten, och några andra braiga affärer :) och sen kolla julklapp till pappi och mormor! Sen ska vi väl käka på nått smarrigt ställe :)

Ha en bra dag! ❤

 


Så blir du snällare..

På rasten idag satt jag och läste förskoletidningen som kommer till jobbet typ en gång månaden.. Står himla bra grejer där ibland..


 


Jag ser de snöar..

..jag ser de snöar.. det var väl roligt, hurraa :)
Ja, nu snöar de, men de blir bara till blask :( Vi måste ju bara få snö som stannar kvar över jul, vi behöver lite julkänsla, eller hur?!
Om en stund sen kommer Anna ❤hit :) vi ska göra i ordning oss och greja inför kvällens festligheter :) sen hoppas jag att vi hinner över till Ida ❤ innan vi drar till Linda, men känner på mig att det här kommer bli stressigt som vanligt ;P har inte riktigt 100% bestämt vad jag ska ha på mig. Men tror de är bäst att jag går och börjar sminka mig nu, så kan ja se lite med kläder sen :) får se om de blir nån klatschig ögonskugga eller om de blir min neutrala favorit brun/guld skimmriga. De återstår att se...

Trevlig lördag på er ❤


Kvart över 1

Läste två kapitel ur boken, (korta kapitel) jag är asdålig på att läsa bok, så det är bra träning för mig. Hade ganska svårt för mig i skolan när de gällde att läsa massa böcker. Det är klart jag kan läsa, men oftast åker tankarna iväg på annat! Det blir ju lättare om de är en bok som intresserar en! Och den här (flickfotografens beskännelse) är än så länge rätt kul :)

Nu har jag precis målat naglarna och lyssnar på musikhjälpen på TVn. Just nu är de kodjo som är i studion och han är ju en kul typ! :)

Ne usch, jag måste nog sova nu! :)


Skönt med helg!

Ja, fredagskvällar är väl bara för härliga! Gött att slippa sätta alarmet ikväll och få sova ut imorrn :)

Idag blev de jobb till 16.30, så ja hann lagom med 16.40 bussen in till Motala. Skulle egentligen mött Anna och fixat lite på stan men hon hann inte sen visst :( menmen, fick görat själv dåh :) gick till systemet och köpte massa gott. Blir lite blandat imorrn. Rosa pantern, cider & grogg. De brukar oftast va jag och vinet men nu ska ja lyxa tillet lite :)

Efter jag köpt de gick jag till Intersport där ja hängt undan en jacka. Stod där och veeela ett jävla tag, men fick lite hjälp sen, så till slut blev de iafl att ja köpte den! De blev en svart varm parkasjacka. Ja vet, tråkig färg, men de funkar till allt då! :) till mina rosa & turkosa termobraller, och till alla möjliga färgglada mössor & vantar :) de blir nog bra. Men fasen va tjock man känner sig när man har vinterjacka, men de är väl så :)

Nu ligger jag i sängen och har lite ont i huvvet/ håret :P Har nämligen satt i sånna där permanentspolar.. Så de får jag stå ut med inatt! Vill man va fin, får man lida pin! :) Så får se hur de blir imorrn :) Nu ska jag försöka läsa några sidor ur bingo rimers bok - en flickfotografs bekännelse, som jag lånat av Linda som jag har hört är lite rolig :)

Ha en skön helg! Gonatt på er! Kramar ❤


Onsdag

Blev att jobba längre idag! Sen ska ja träffa min annis en stund! Vi måste till systemet ;) för på lördag händer de festligheter :)

Igår fick jag mitt paket från eleven.. Jag beställde en julklapp till mig själv och 5 olika torrschampon :) sen julklapp till syster :)

Här är ögonskugge-paletten som syrran ska få i julklapp :)


Mitt fika!

Haha, som vanligt har jag inget bättre för mig på rasten.. Än att ta kort på mitt kaffe & min kaka :)

Jobbar 8-16 idag!

Kommer väl inte orka så mkt mer, men ska hem till pappa en stund efter jobbet, och hoppas på att han har kunnat laga min blåa ljusslinga som ska va på balkongen :) sen får vi se om jag hinner med att kolla iPhone/mp3-spelar högtalaren på Clas Ohlssons, vi funderar på att köpa en sån och ha i köket :)


Nu ska jag spela lite wordfeud med Linda ^^

Ha en bra dag! ❤

 


Fredagskväll!


Idol-final
.. Asså, Amanda Fondell var skit bra & de spelar ingen roll vilken gener hon sjunger, de blir alltid jättebra! Men ja vet inte asså, Robin var ju bra på sitt sätt med.. Hade på ett sätt varit roligare om han vann..
men skit samma, dom båda kommer få skivkontrakt, o de kommer gå bra för dom båda nu :)

Amanda sjöng vinnarlåten jättebra.. O när hon sjöng i slutet när hon vann så kom ja på mig själv, med tårar i ögonen, ja blir så rörd, ja förstår hennes lycka! Låten är bra, o skön o lyssna på.. Men - den kommer väl tjatas ut på radion så småningom. ^^



Robin är en bra sångare & bra på scen.. 
En låt fastna ja mest för, som ja tycker han gör riktigt bra!
Ja ryser när ja hör honom sjunga den!



Den ja hejja på, o som ja fastna mest för i idol, var ju Amanda Persson, jättesöt och jätteduktig tjej! Tråkigt att hon åkte ut :( ville att hon skulle va med längre :(
De strular massa i början av klippet, sången börjar vid 2.08 typ.. hon gör de så bra!

 

Amanda Persson sjunger Without You, som ligger ute på spotify :).. 
http://open.spotify.com/track/5YdnSjGIpVg8jQv5QZLDLR

O nått annat ja kom på.. Moa Lignell gjorde ju sin låt så bra med.. tyvärr finns inte de framträndanden ute nånstans på nätet men hon spelar väl in den i studio snart kan ja tänka mig..



Äntligen fredag igen..

Är på jobbet nu, men jag tänkte skriva mer sen när kommer hem.. Är så jäkla trött idag efter Ullared igår, kände mig nästan bakis när ja vakna och så är jag asseg i hövve! :)

Idol-final ikväll då, ska bli spännande.
Synd att det är slut sen :( och jag hörde att de nog inte kommer bli några mer säsonger av idol :( himla synd.

Hörs sen, kramar ❤


Mot Ullared

03.45 ringer alarmet på mobilen o de är dags att gå upp..
04.30 står thallan utanför och hämtar upp oss :)
Sen kör vi mot Ullarullareeed, Tjooooooo ❤

Ett tips!

Det här är ett riktigt kul spel.. Som jag och mina vänner kör i princip varje gång vi festar och nån gång annars, för att lätta upp stämningen :) Spelet går ut på att man ska förklara ett ord med andra ord för sin spelpartner, under tidspress.. Kan bli hur galet som helst :)

De resulterar oftast i att vi sitter och skriker orden högt över hela kvarteret när vi kommer på vilket ord de är ;) bara för man är så stressad! :)

Det är bra att va samspelt och förstå sig på sin medspelare ;) inte sant? ;) haha

Jag får tyvärr inte upp bilden på spelet nu, vet inte varför de krånglar?! Men spelet heter iafl "Med Andra Ord" :)
Spelet finns i 2 olika upplagor, först den första och sen "med nya ord".

När ja kommer till Ullared ska ja nog kolla efter de här spelet, för jag äger inget eget...

Har ni några tips på fler roliga spel? :)



Måndagskväll..

Såhär ser de ut när jag tittar ut genom sovrumsfönstret när vi ska gå och lägga oss.. Vet att det börja snöa lite smått tidigare ikväll, men nu snöar det ytterligare lite mer, mysigt ju :) fast ser lite småstormigt ut =/ hoppas det blir lugnare tills imorrn bitti!

Och det får faan inte bli för mkt snö eller väldigt halt tills på torsdag nu när vi ska iväg :(

Godnatt mina vänner.. Kramar ❤



Dagens sköna låtar..

o använd inget skit-ljud nu ;)




Måndag, 5 dec..

Sitter nu som vanligt och skriver på rasten.. :) har precis haft lite samling med barnen, tomten hade varit och lämnar ett brev ^^ han hade gett oss i uppdrag att julpyssla "hjärtan", och att öva på luciasånger :) så de gjorde vi, så gott de gick.

Men nu ska ja ta och äta upp min pepparkaka och dricka upp mitt kaffe!

Kramar 💜


2 Advent


Andra advent

Är inte på skriv-humör.. så ja lägger in ett litet härligt klipp :)

Tjejen som sjunger är ju sjukt duktig! haha! O så gillar ja hennes kompis bredvid som diggar med!! =D Så söt!


Äntligen fredag igen :)

Denna vecka har det varit full rulle på jobbet så idag var det extra skönt med fredag..
Får se vad helgen har att erbjuda.. Ztoffe ska iväg på fitnessmässa med sebbe, så då måste ja ju hitta på nått.
Tror jag ska försöka träffa mamma och pappa, för de händer ju inte allt för ofta.

Ne nu kommer jag inte på nått mer i skriva :)
Ha en bra helg allihopa ❤


RSS 2.0