Euphoria..


Måndag

Ny vecka, nya tag. Haft en bra helg, men den gick alldeless för fort tyvärr..
Lördagen bestod av massa måsten, och sen på kvällen åkte vi till Carro & Patte i Charlottenborg, där vi var lite folk, typ 15 pers. Vi var nere i deras lokal, där de fanns "en bar", biljard och pilkastning mm. Himla trevligt! Men blev en ganska lugnt kväll, så alla drog vid 00.00.. o då ville ztoffe, macke & Pia vidare till stan.. men de kände inte jag för, så som tur var kunde sebbe skjutsa dom till stan o sen mig hem :) Så jag var hemma vid 00.30, skönt :) ztoffe kom hem runt 4 tror j. han hade ju nyckel! men endå så ringer han på dörrklockan som en galning, o skrämmer livet av mig! Unge alltså!
O på söndagen var det bara att rycka upp sig och inte känna efter så mycket hur man mådde, för jag var tvungen att gå ner med två tvättar.. ja o sen va helgen sluttt :(
JobbDagen har varit ganska intensiv, så hoppas på en bättre dag imorrn :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och snart kolla på Kvällsöppet, som idag handlar om LCHF dieten, och Katrin Zytomeriska är med i studion o hon är ofta väldigt kul att lyssna på :)
Sen mååååste jag sova, så ja orkar upp, för 6.30 går bussen!

Har blivit förälskad i en låt!



Snart gonatt..

Vi blev bjudna hem till Carro & Bohm imorrn lördag, de skulle tydligen komma lite folk dit för patte fyllt år, så troligtvis blir de väl att vi tar oss dit :) bara jobbigt att dom bor borta i charlottenborg..!
Hmmm. Men se löser sig :)
(bilder från lövgrens fest i Ljungby från sommar 2009) (Carro,patte,Toffe)


Fre 10/2

Ja då var denna jobbvecka också avklarad :) har jobbat mån, tis, ons, tors, fre,
varav två dagar till halv 7. Så det har bara varit att åka hem efter jobbet och kanske tränat lite och grejat hemma (disk,plockaiordning) och tatt det lungt o laddad inför nästa dag.
Så imorrn ska de bli sååå skönt att få lite sovmorgon! Den här veckan har jag inte varit helt 100 =/ varit rosslig i halsen några dagar nu, och känt att jag blir trött o illamående lätt. Men nu känns de rätt bra iafl när jag varit hemma och slappat ett tag :)
Ikväll ska vi kolla på The Voice.. o så blir de nog att käka nått från rimini idag, orkar inte laga nån mat.

Imorrn lördag vet ja inte vad vi ska hitta på, men blir la som vanligt städ&fix och handla mat till kommande vecka. Och försöka att njuta av att det faktiskt är lördag :) På kvällen hoppas jag på god mat och kolla på melodifestivalen :)
Och på söndag är de ju tvättdag som vanligt, och ztoffe gör massa matlådor.. så de är inte så mycket annat planerat.
Men funderar på att gå o kolla på handbollsmatchen i vadstena (damerna) på söndagskvällen, men får se, bror på om jag få med mig nån.. ah, får se hur de blir med de.

Ha nu en riktigt skön helg!

Förvaring..

Jag letar efter nån bra smyckesförvaring.. Och har hittat några bra :) vet du nån bra sida där de finns bra förvaringsgrejjer?
Typ smyckes/smink/hårgrejsförvaring? :)


Uuunstaa

Jag ville bara skriva att jag lever, men jag har inget kul o skriva. Dagarna rullar på, har jobb hela veckan, så de hinns inte med så mycket. Ikväll o imorrn jobbar jag till 18.30, sukk. Är ju ensam med ett barn efter typ 5. Kan låta riktigt slappt, men de blir bara himla segt. Som en kollega sa: "bättre 10 ungar än 1" o jaa faktiskt kanske. Men ja hoppas dagen rullar på bra och inte går för segt :)
Sitter och äter lite frukost i personalrummet på jobbet.. Eftersom jag är här 50 min innan jag börjar. Och jaa.. Jag sitter här i hörnet som ni ser på bilden ;)
Ha en bra dag alla ni!


Euphoria & Mystery

Jaa.. Dom två låtarna fick mig verkligen att rysa! Och dom gick direkt vidare till finalen! :) yesss!

Imorrn är de söndag.. Ska bli så skönt med sovmorgon, men den får inte bli föööör lång bara ;P för imorrn ska de hinnas med lite grejer.. Tvättning, städning, träning..
Gonatt! ❤

 


Torsdag..

Jobbat några timmar idag o haft de bra :) Anna mötte mig vid bussen idag med.
Vi gick omkring lite. O så blev de att vi lyxa tillet med att äta ute idag med ^^ men de händer ju faktiskt inte sååå ofta.
Så idag valde vi "Med eller utan". Ida kom dit med, o så åt vi lite.. o snacka skit :)
O sen blev vi sugna på kaffe.. Jag tog en vanlig latte, o Anna tog latte med smak av irish cream.. o Ida tog en hallonsmoothie :) trevligt trevligt!

Nu ska ja lägga mig i sängen o kolla på "Biggest Looser Sverige" o efter de Debatt.

Sen mååååste jag lysssna igenom Lana Del Reys album som kommit in på spotify nu!
Ja hoppas hon bjuder på mååånga fina underbara låtar!

Ha en hiiiiimla skön fredag imorrn allihop!

Horoskopet idag..


Onsdag 1/2-12

Idag fick jag mig en lagom sovmorgon.. Satte kl på 6.30 och låg o snooza till 8! Haha usch, men de var så himla skönt i sängen juue! :) sen åkte jag bussen 9.15 till Vadstena, för kl 10 skulle jag börja jobba. Blev en riktigt kortisdag idag, sluta 13.30 ^^ Så hann lagom bra till bussen som gick 13.40.


Väl inne i Motala möter jag upp Anna :) vi går o kikar lite på stan och sen bestämmer vi oss för att käka mat nånstans, och vi valde Chill Out. Jag köpte mig en kycklingsallad, de va mums! Och Anna åt nått smarrigt kött med klyftpotatis o bea-sås. Efter ett par timmar där gick vi en liten sväng på stan igen. Och en kort stund därefter blev vi lite fikasugna :) och då valde vi Ströget. Där träffa vi tre fina tjejer, idagumman, jossan & lina. Så när dom skulle hemåt så tog vi deras platser. Anna köpte sig en vanilla sky och jag tog en latte :) o så lyxa vi tillet med en liiiiten spännande chokladkaka ;) Sen 18.40 tog vi våra stadsbussar (303an) & (305an) hemåt ;)


O nu ligger jag här och ska försöka sova strax, ska upp lite innan 6 imorrn o jobba 7.30 - 13!
Nu måste jag gå o tjata lite på ztoffen som har somnat på soffan ❤
Gooonatt på er.

 


RSS 2.0