Bil och joggingrunda..

Härom dagen när ja åkte till jobbet så fick ja väääärsta (sten?)skottet :( vettifaan va de var men de kändes typ som en jäkla tegelsten. Jag hann inte stanna och ta tag i och leta va de var för nått och hur allt gick till. Men troligtvis mötte ja nån el så var de bilen framför mig. 


Aja de blev som de blev. Tur att jag har pappa som hjälper mig. Det kom ju rätt lägligt o tur i oturen att det inte blev värre än de blev. Pappa skulle in med min bil till Appelskog (Peugeot) i Linköping för service i torsdags och då kunde han samtidigt lämna in den så att de kunde bli lagat :) så de skulle ta en dag. Så vi fick vi låna en bil av dom. Och ja tänkte - nu kommer jag bli supersugen på en sån ny och fin bil :) en vit Peugeot 208 fick vi låna. Den är jättesnygg och den är såå lättstyrd. Om en stund kommer pappa och hämtar upp mig så ska ja få köra in den till Linköping och så ska vi förhoppningsvis få hämta hem min lilla peggy :) och okej.. jag klarar mig väl utan den otroligt fina 208an. Jag vill ha min gråa lilla 206a :)

Igår fick ja rycket igen - för på måndag öppnas förbifarten runt Vadstena för biltrafiken. Så ja kände att de kunde va sist chansen för mig att ta mig runt till fots på den där vägen.. Och tänk, ja klarat 😃 5,55 km blev de, ja sprang hela vägen, utan att stanna. Jag gav mig fan påt, ja skulle klara 5km.

Ha en bra fredag allihop! Kram ❤


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0