Nostalgiii

Nu har vi ätit upp våran mat och kollat en halv film men nu har Ztoffe somnat så då passar ja på att titta på Skilda Världar volym 7 som ja just laddat ner! :D (som Ztoffe hatar att ja tittar på) ;)


Kvällsmat!

Ungstekt lax i folie, Ris (vanligt och fullkorn blandat) Romsås (egengjord med lätt crème fraiche, röd stenbitsrom och massa rödlök :) Sallad (isbergsallad, gurka, tomat, rödlök med grekisk dressing) Ramlösa vattenmeloooon.


Filmtips!

Själv tycker jag jätte mycket om att titta på svenska thriller/deckar/kriminal filmer :)
Så nu vill ja tipsa er om Liza Marklunds filmer som är baserade på hennes böcker.
Paradiset (1999) & Sprängaren (2000) kanske ni känner igen? Med Helena Bergström som huvudperson.
 
Och nu (2012) har 6 nya filmer spelats in/släppts, och redan har ja sett alla dom :)
Tycker dom va riktigt bra. Ofta är de ju så att man får följa polisens/privatdektektivers perspektiv i sånna här typer av filmer, men här får man följa Annika Bengtzon som är journalist på kvällpressen. I dom här filmerna spelas Annika av skådespelaren Malin Crépin.
  • Studio Sex
  • Prime Time
  • Den Röda Vargen
  • Nobels Testamente
  • Livstid
  • En Plats i Solen

 

  

 


New Day!

Men själv tycker ja nog bäst om Alicia Keys egna verison :)
Ääälskar hennes röst. Och verserna är så skööna :) Eller heeela låten är härlig :)
 


50 Cent - New Day

Som ni kanske vet så är 50 Cent i Sverige (Stockholm) Han är här för att lansera sina "hörlurar" kommer inte ihåg va dom hette :P Så igår vet ja att han va i Bromma Blocks (ett köpcentrum i sthlm) Jättenära där min syrra bor, så hon och Daniel gick dit, och de va kö utanför heeela köpcentrumet. Så dom sket i att försöka komma in.
Och i morse gästade han VAKNA med the Voice.

Och nu har han gjort en låt tillsammans med Alicia Keys och Dr. Dre..
Its a New Day..

 



Ögonfransnäring!

Jag har alltid haft korta och inte så fylliga fransar. Men för ett par år sen läste jag om Neulash.
Fler och fler sidor annonserade om de och många bloggare skrev om de.
O ja tänkte, neee funkar de verkligen? De låter ju helt otroligt isåfall?

Så ja fick modet att beställa en liten 3,2 ml Neulash. (runt 1000kr) Och när ja började med de så dröjde de inte länge tills ja märkte av de :)
(visst, man fick ha tålamod ett tag, men kanske 4 v?) fatta de funka? mina fransar hade blivit längre och fylligare :) den tog slut och ja fick beställa mer. Jag har märkt av att linjen längs mina fransar är lite rölätt när ja inte har nått smink, men vet ej om de är pga ögonfransnäringen el eyelinern ja använder i princip varje dag?

Och använder du närningen fööör mycke kan fransarna nästan krokiga. Så när man uppnått resultatet man vill ha så ska man inte ta de varje dag, utan nån/några dar i veckan.
 

Men som sagt, detta är inte billigt att hålla på med.
Är de verkligen värt de? Jo i början tyckte ja de.
Så ja börja sakta lägga av med de. Men för några månader va ja så sugen på de igen (fransarna har blivit lite tråkiga igen)
Nu har de ju kommit så många olika sorter! Så ja beställde hem en annan sort som många storbloggare tipsat om XLash som bara kostar 199.
 
Men nu har ja använt den i 11 veckor?! Ingen skillnad alls tycker ja :( funkar nog inte på mig? men kanske på vissa andra? så de va ju synd.

Ja så ja leta vidare, och kom in på den berömde Hanna Widerstedts blogg^^, och hon tipsar om lashtonic.  Så ja beställde den och fick hem den härom dagen. Och nu tänkte ja börja testa den :) (tror den kosta typ 199) Hoppas hoppas de funkar! :)

 

Dagens Låt!

Dada Life, är en svensk electro/houseproducent och DJ-grupp bestående av Olle Corneer och Stefan Engblom. Tillsammans har de varit aktiva sen 2006. Jag fick upp ögonen (öronen?) för dom när låten Kick Out The Epic Motherf**ker släpptes, som spelas/spelades mycket nu under sommaren 2012. Och nu har dom släppt en ny, bra låt :) 
 
 
 
En av dom här killarna, Stefan Engblom, är/va känd under artistnamnen Phasio & Phatzoo. 
2001 släppte han hard-dance låten C.P.C.O, minns ni? :) 


Måndags!

japp, i måndags drog vi till måndagsklubben :) Innan va vi (Ida,Base,Linus) hos Jossan och Stina :) sen kom de lite andra folk som ja inte kände, men dom va jättetrevliga hela bunten ;) Blev en himla mysig kväll :) börja jobba kl 13 dagen efter, så kunde inte släppa loss liiiika mycket som annars, men ja hade jättekul endå :) Väl på måndagklubben mötte vi upp Anna, Bizipp & Moa, bohm & edelmalm. Ja de blev en kväll med mycket dans :) La mig i sängen 03.30 ;)


Nått extra kul va ju att Albin Myers va på harrys och gästspelade på utedansgolvet! För den som inte vet är Albin Myers en svensk DJ, producent och kompositör! Och han var riktigt grym! Blev ett jävla ös på dansgolvet! :) 



Dagens Låt


Monday moorning..

Sitter och äter frukost och kollar på vakna med the voice :) fick mig ett gott skratt nyss! :D dom har börjat med en ny del i programmet som heter "nynnologen" då Jacob ska nynna låtar som han hör i hörlurarna, och två tittare/lyssnare tävlar om att komma på va de är för artist/låt.
Satt och skratta för mig själv :)


Söndaaa..

Sovmorgon.. Skönt.
Idag har vi varit hemma och tatt de lugnt och sen varit på maxi och handlat.

Så i brist på annat att göra så har ja kokat lingonsylt :D de va jättelätt :)
Jag hade knappt en liter lingon.. Och så häller man i de i en kastrull med 1 dl vatten, låter de koka upp 5-10 min.. Sen i med 2-3 dl socker! Koka en liten stund till och vipps så är de klart :)
Sen hällde jag i de i några glasburkar.



Lördagskvällen..

Kvällen spenderades hemma med min baby med myskläder, chips och två filmer!
Den första vi kolla på va en thriller, "The Cabin in the Woods" konstig film, men gick att titta på.
Sen kolla vi på "Hamilton - I nationens intresse" som är den första hamiltonfilmen med Persbrandt som huvudpersonen, den andra filmen (med persbrandt) går på bio nu.
Den var bra tycker jag :)


Lördag

Mm i lördags åkte mamma, pappa och jag till skogen. (runt godegård,tjällmo) Den egentliga anledningen till att vi skulle dä var ju att vi ville hitta svamp.. Men de hitta vi ingen ;P Så ja plocka på mig lite blåbär och lingon :) blåbär äter ja nästan varje dag i min egengjorda müsli.. Så de går ju åt :) blir ju lite lyxigare nu med färska svenska blåbär :)
Ja, och lingon plocka ja på mig lite med, väldigt lätta att plocka eftersom dom växer i en liten "grupp" och inte kladdar så dant.. blåbär måste man ju plocka en&en o blir lite kladdig och blå om fingrarna^^ ) tänkte iafl ge mig på att göra lingonsylt :)


Kvällens film..


Eva Simons

Vill bara dela med mig av en låt som ligger mig varm om hjärtat, hehe.
Nevars, men ja gillarn jäkligt mycket.
O den har spelats ett X antal gånger i min bil i sommar ^^
 


Tisdaaag

Dumma blogg-app! :( Jag kan fortfarande inte blogga från mobilen. Därav så dåligt med bloggande! Har ju lite bilder som ja vill lägga upp men inte orkar nu.. för allt är på mobilen.

Nu har ja börjat jobba igen efter 4 v "ledigt", inge vidare sommarväder :( Aja men lika bra att komma tillbaka till verkligheten igen. Visst är de skönt med ledigt, men som bäst mår ja nästan när ja jobbar och gör nytta och tjänar pengar, o då blir helgerna så värdefulla :)

Min sista helg på semesten så åkte mamma och jag till stockholm igen och hälsa på syster.. med både kollande på pride-parad och Gröna Lund - Sommarkrysset :)
En himla trevlig helg :)
Pride-paraden var riktigt mäktig alltså, nästan lite "studenflak" aktigt, med massa dunkande musik :)
Och roligt/härligt folk :)
Här är en låt som ja hörde på flera av flaken.. som får mig att tänka på den helgen! :)



RSS 2.0