Will.i.am feat Britney Spears - Scream & Shout


Junior Eurovision 2012

Ja jag tycker ju mycket om musik-program. Och i söndags läste jag på datorn att det hade varit Junior Eurovision i lördags. Så medans ztoffe satt och spela CallOfDuty låg jag i soffan med hörlurarna och datorn i knät.
TIttade igenom alla bidragen, o dom va ju lite sisådär :P Förutom EN - Ukraina, som verkligen var speciell och som ja fasta för direkt. Riktigt mäktig. Flickan är 10 år! och hon får mig nästan att gråta ^^
(o hon vann hela skiten :)
 
 

Första December!

Idag va de riiiiktigt skönt med sovmorgon :)
Det behövde jag verkligen! Och imorrn bitti ska jag också försöka njuta ordentligt och sova ut :) och slippa dedär jäkla alarmet som man vanligtvis måste vakna av.

Idag har jag varit i Vadstena en sväng. (För min syrra har kommit hem i helgen för hon ska träffa gamle tjejgänget ikväll)
Så det kändes självklart att åka dit och träffa henne lite. Och eftersom hela familjen Brandin skulle bli samlade (som inte händer allt för ofta) så blev vi bjudna på mat hos mormor.
Vid 19tiden skjutsa ja syrran till Stina som dom skulle va hos. Sen åkte ja hem till motalet igen.

Och ikväll har vi lyxat tillet med kebab och cola. Sen tittat på "Så mycket bättre" :)

Ja och nu är de ju bara 23 dar kvar till julafton. Kanske dags att börja tänka på julklappar?! Det är ju skiiitsvårt.
Jag har iafl kommit på två grejer som jag själv önskar mig (av mamma&syrran): MakeUpStore's snedskurna rougeborste och Björn Axén's stright and curl nano pro.


RSS 2.0