Sovdags..

Ligger och kollar på Kvällsöppet och efter de (om jag inte hinner somna) ska ja kolla på Familjen Annorlunda :)

Kollade igenom bilder på min mobil från i lördags och upptäckte att Linda inte är med på nån bild.. aja så kan de bli!
Imorrn har jag ingen bokning, så får se hur de blir av morgondagen..

 


Härlig måndagsmorgon..

Syns inte så bra på bilderna, men det var så härligt i morse kl 8 när jag gick till bussen..
Det var frost, solen sken och det var så lugnt o stillsamt :)



Blev inringd imorse och fick jobb 9 -14, skönt!
En bild på Anna & mig från i lördags :)

image description


Häärliga lördag..

Åh härliga lördag! Ska verkligen försöka "Fånga Dagen" idag.. Vill inte att den ska ta slut :( sitter på bussen till Vadstena nu. Syrran kom hit med tåget igår från Stockholm, för hon skulle på nån fest med alla sina Vadstenatjejer nu ikväll. Så idag nu ska vi till mormor och käka lite mat, syrran, mamma, pappa o ja :) sen blir de att stressa massa för mig, för ska hem och greja och köpa piggelin till mina drinkar, o sen kommer Holmgren förhoppningsvis till mig en stund innan vi drar till Lindas utflyttningsfest där vi ska träffas typ 9 tjejer tror jag de blev? Kommer bli jättetrevligt!!! :) yiiiihoooo :) mår så bra av den här känslan av att vi kommer ha så kul ikväll! :) SNÄLLA daaag, gå inte så fort! Och låt kvällen gå riktigt sakta!
Ses troligtvis på Harrys ikväll gott folk!

Ha en riktigt jäkla bra lördag/helg nu alla ni..
❤ Pusss & Kram ❤


Solarieöarna..

Efter lite tv-tittande och välbehövligt slappande och diskning så beger jag mig nu till 9to9 för att sola, kan jag väl va värd? ;)


Öh Öhuu..

Jag tänker faktiskt äta lite sånt här mumsig, dumt. (på en onsdag!) Jag känner att jag behöver de, för att bli lite gladare eller hur ja ska säga.
Ska nu kolla på Sofias änglar..


Veckans mitt..

Igår hade jag en jättebra dag på jobbet. Vi hade bara tio barn! Så vi gick iväg till Jakobs gärde och åkte pulka på förmiddagen :)

Men när jag kom hem vet jag inte vad som hände med min kropp, allt kändes bara piss! jag bröt ihop totalt. Lägenheten känns bara som en enda röra i mitt huvve och jag kände att jag inte hade nån kontroll. Och det blir verkligen inte bättre av att Ztoffe köpt ett stort surroundljud som var ett rent impulsköp i söndags. Faan att jag inte stoppa honom. Vi hade ju ett ljud som dög jättebra, som nästan lät bättre än dehär nya. Och alla kartonger står i hallen. SUCK!
Jag skiter i hela lägenheten snart.. För jag orkar inte.. Efter varenda intensiv jobbdag kommer jag hem och måste plocka iordning.
Jag vill ju ha de fint och ihop-plockat, hemtrevligt - mår jag bra! Och känner att jag kan slappna av.
Får hoppas Ztoffe får ordning på de han köpt, jag ska ge honom chansen att fixa iordning de själv. Får hoppas vi får ordning påt i helgen då..

Kände bara för att skriva av mig lite nu på rasten... Kram ❤


Kvällslektyr

Ztoffe fick månadens bodytidning idag.. Så jag bläddrar igenom den innan jag ska sova.. kan ju va nått vettigt i den :)


Bra måndag :)

Helgen var helt okej :)
O tack så mycket Ida ❤ för att du kunde ta bilen och följa med mig och titta på handbollen :)

Och måndagen har varit riktigt bra faktiskt. Går hem från jobbet med ett leende idag :)
I och med att vi kunde dela upp oss bra idag (för att det inte var sådär hiiimla mkt barn) så var jag ute med bara 4 barn hela förmiddagen, o de gäller att hålla sig och barnen igång ;) så vi inte börjar frysa med de gick rätt bra faktiskt. Vi var ute från 9-11. Eftermiddagen rullade på bra med :)

Nu sitter jag och tittar på handboll på tv.. Hejja Sverige!!
Imorrn jobbar jag 9-17!
Kramar ❤


Härliga lördag :)

Precis hemkommen från Vadstena. Åh Vadstena vann :) !!
Haha, lite kul, Ida Hejja på Motala och jag på Vadstena. Så vi klappa på helt olika ställen ;) riktigt mäktigt när de är så mycke folk, vi fick ju knappt nån plats, men till slut hitta vi de :)
Efter matchen åkte vi till östenssons, Ida skulle köpa snus till pojken. O så köpte vi var sin chipspåse :)
Och nu när jag kom hem tog jag fram den här.. Får se hur den smakar.. :)
Ha en bra kväll! ❤


Handboll

Japp, nu ska Ida och jag strax åka till Vadstena för derbymatch! VHF-MHK. De kan bli riktigt spännande kul match :)


Gonatt..

Ja fick inte kolla på the voice :( ;) Ztoffe ville kolla på den nyaste transformers i bluray.. Jag satt med en stund och kollade sen hade jag andra grejer o göra som roade mig mer :)

Till kvällsmat åt vi tacos :) och vi kom underfund om att jag äter typ 90% grönsaker & 10% köttfärs i min tacos.. Medan de typ är precis tvärt om med Ztoffe! =D alltså jag tycker absolut att grönsakerna är de viktigaste! :)

Ztoffe har slocknat och jag ligger och kollar på "Little miss Sunshine" på 4an, rätt kul film :)

(från tv.nu)
Amerikansk dramakomedi från 2006. Sjuåriga Olive lever tillsammans med sin familj och drömmer om att vinna en skönhetstävling. Hennes familj vill inget hellre än att uppfylla Olives önskan men de har så fullt upp med sina egna problem och neuroser att de knappt klarar sig en dag utan att någon katastrof uppstår. Plötsligt får Olive en chans att ställa upp i miss Sunshine-tävlingen. Hon och hennes galna familj beger sig ut på en bilresa tvärs genom USA för att ta sig till tävlingen. Det blir en händelserik resa med både mot- och medgångar som för familjen närmare varandra...


Freeeedag :)

Härligt härligt! :) Vet inte vad vi ska äta för gött ikväll? Det får jag fundera lite på.
Å tråkigt att det inte går så mycket kul på tv på fredagar =/
Men ska iafl se på the voice sverige kl 20.00.. De går ju att titta på :)



Snart sovdags..

Ligger i sängen nu. Har kollat på handboll, men tyvärr va de ingen bra match, Sverige förlora, jäkla skit.

Och nu tittar jag på Biggest Loser Sverige. Det är riktigt bra! Dom kämpar på som bara den. Ska bli spännande att se deras slutresultat sen :)


Fin låt..


Your heart is not open, so I must go
The spell has been broken, I loved you so
Freedom comes when you learn to let go
Creation comes when you learn to say no

You were my lesson, I had to learn
I was your fortress, you had to burn
Pain is a warning that something's wrong
I pray to God that it won't be long
Do you wanna go higher

There's nothing left to try
There's no place left to hide
There's no greater power
Than the power of goodbye

Your heart is not open, so I must go
The spell has been broken, I loved you so
You were my lesson, I had to learn
I was your fortress

There's nothing left to lose
There's no more heart to bruise
There's no greater power 
Than the power of goodbye

Learn...to...say...good...bye
I yearn...to...say...good...bye

There's nothing left to try
There's no more places to hide
There's no greater power
Than the power of goodbye

There's nothing left to lose
There's no more heart to bruise
There's no greater power
Than the power of good-bye

Tooorsdag

Idag är de jobb på vitsippan 7.15-16.. Sen när jag slutar kommer de kännas så skönt, för imorrn är de fredag :) De får en ju att stå ut in i de sista innan helgen :) (fredagen jobbar ja 7.15-15.30)

Blir väl inte så värst mkt i helgen, mest ta de lugnt och grejja hemma. Vill få ordning i förrådet och slänga upp lite på vinden. På lördag blir de troligtvis att åka till Vadstena med Ida och kolla på handbollsmatch VHF-MHK. Ja hoppas att det blir så :)

Läste precis min älskade vän Annas blogg.. Blir nästan lite tårögd.
De förflutna är de förflutna, går inte att komma dit igen :(, men, försök vad glad över de bra som varit..

Nu ska jag strax in till barna igen.. Kramar ❤




Kvällsmat

Till kvällsmat igår mumsade jag i mig de här.. Gröna sojabönor & kikärter, avokado&tomat-blandning med lite citronpeppar på, och en champinjon/lök/bacon gegga :)


Tisdag

Igår kväll kändes de bra att gå och lägga sig :) tränade 40 min hemma, duscha och skrubba mig riktigt ordentligt ;P speciellt lår o rumpa ^^ för att få igång blodcirkulationen, nu jäklar ska de bli ordning på't :)
Sen smörjde jag mig med brun utan sol :)


Onsdagsmorgon

Huuuu. Kom precis ner till stan. Idag var jag tvungen att gå ner till stan till bussen som går till Vadstena 5.45. För ja börjar 6.30 och den vanliga stadsbussen har inte börjat gå än. Så de blev en 12 minuters snabb promenad, 👍bra iofs, men ingen kul och göra de när man har ont i magen :( inte ofta jag har de, men får hoppas att det är så att den vill ha lite frukost i magen :)
Ha en bra dag idag ❤


Studenten-07

Igår la Ida in en bild på sin blogg från våran studenkväll :) gillar bilden! Den är tagen med min kamera. Och så har ja klippt bort stackars Erik som igentligen stod mellan oss ^^ bilden är tagen för 4,5 år sen, helt sjukt!

 

 


Måndagen

Hade en intensiv eftermiddag idag på jobbet, vet inte om det var jag som var extra känslig eller va de var. Men har fått tjata ihjäl mig idag. Är så trött på min egna röst. Orkar inte gå in på detaljer fast jag igentligen skulle vilja de, men ni som har barn eller jobbar med barn vet hur de kan va i ibland ;)

Aja det var riktigt skönt att komma hem iafl :)
Jag har diskat, lagt in tvätten som hängt på torkställningen, plockat, tränat, varit hos Ida en stund, duschat och sen ätit :) så de känns rätt okej :)

Imorgon ska jag vara på vitsippan och jobba 9-16, kanske nyttigt med lite miljöombyte. nä men de ska blir kul, va ett tag sen jag var där nu :)

Nu måste vi sova lite, så vi orkar med morgondagen :)
Här får ni en bild på min kvällsmat idag, möms! :) sov gott ❤


Isbild

Den här bilden skickade mammi till mig i söndags. Läckert! Strandpromenaden i Vadstena. Skithalt hade de tydligen varit.

 

 


Ny vecka, nya tag..

I fredags jobba jag till kl 15.00 och tog bussen hem så jag var hemma vid 16.15. Vid 17 kom mamma hem till mig och gjorde iordning sig, för vid 18 skulle hon bli hämtad av nån och så skulle dom vidare till nån personalfest.
När hon åkt blev de och plocka iordning allt från veckan, så de såg skapligt ut iafl :) och så hann jag med lite träning!
Sen kom Ztoffe hem efter sin träning och då åkte vi till mc donalds, sen vidare hem och kolla på the voice, efter de var de nån film men den somna Ztoffe ifrån och ja somnade strax därefter ;)

I lördags vakna ja vid 11. Kl 12.15 tog vi (Anna&ja) bussen till Vadstena, vi hoppa av vid fyrkanten o gick in o beställde en pommestalltik med blandad sås :)
Sen upptäckte vi att dom stängt fyrkantskiosken :( så vi gick vidare till alexanders och uträdde vårat ärende.
Vid 14.00 var de dags för handbollsmatch för damlaget, så de kolla vi på :) o de måste vi göra om snart igen :)
Sen åkte vi hem med bussen 16.30.
Sen på kvällen blev de myskväll med Ztoffe <3

Söndagen bestod av sovmorgon, städning, tvättning och matlagning, hanns inte med mycke mer.

Idag jobbar jag 7.45-16.. Sen ska jag hem och träna/sola och äta nått gott :)

Kramar ❤



Tjjuuusdäääeej

Nu kanske ni tänker, faan, va är de här för tråkig låt? hur fasen sjunger hon?
Men... jag har fastnat för låten på nått sätt.. den är så behaglig..
vacker på nått sätt :) Speciellt refrängen.



Feet don't fail me now
Take me to the finish line
Oh my heart it breaks every step that I take
But I'm hoping at the gates
They'll tell me that your mine

Walking through the city streets
Is it by mistake or design
I feel so alone on a friday night
Can you make it feel like home
If I tell you you're mine
It's like I told you honey

Don't make me sad
Don't make me cry
Sometimes love is not enough
And the road gets tough I don't know why

Keep making me laugh
Lets go get high
The road is long we carry on
Try to have fun in the meantime

Come take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane

Choose your last words
This is the last time
Because you and I
We were born to die

Lost but now I am found
I can see but once I was blind
I was so confused as a little child
Trying to take what I could get
Scared that I couldn't find
All the answers honey

Don't make me sad
Don't make me cry
Sometimes love is not enough
And the road gets tough I don't know why

Keep making me laugh
Lets go get high
The road is long we carry on
Try to have fun in the meantime

Come take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane

Choose your last words
This is the last time
Because you and I
We were born to die
We were born to die..
We were born to die..

Come take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane

Don't make me sad
Don't make me cry
Sometimes love is not enough
And the road gets tough I don't know why

Keep making me laugh
Lets go get high
The road is long we carry on
Try to have fun in the meantime

Come take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane

Choose your last words
This is the last time
Because you and I
We were born to die

We were born to die...


Hej alla glada!

I måndags började jag jobba igen efter jul/nyårs-ledigheten. Jag gillar verkligen mitt jobb, men endå känns de lite jobbigt dagen innan man ska börja jobba igen. Men det blev en lugn start som tur är, 11.15-16 med lagom med barn.

I går tisdag var jag ledig (eller egentligen arb.lös) men de var så skönt så, gick upp skapligt och åt frukost och kolla på vakna med the voice, o kollade på film. Sen gick jag faktiskt och sola, tyckte jag var värd de^^ trivs inte med att va blek! Sen kom ja hem och diskade. Sen fick jag rycket att jag ville träna. Hemma alltså. Så jag har gjort ett litet träningsprogram som tränar lår och rumpa! :) tanken är ju att jag ska köra de varje dag, men idag får jag se, har lite träningsvärk så får se. Får väl hitta på nått litet träningsprogram åt en annan muskelgrupp idag..
Måste försöka få tid/ork åt snabba promenader med!

Idag kanske de blir att träffa Anna en liten stund efter jobbet! ❤

Have a nice day!


Kiss her


The big four..

Ligger i sängen och försöker bli lite trött ^^ På TVn (1an) är de "the big 4" på Ullevi. Så att, speciellt sövande är de ju inte :) han i Metallica har en grym röst! Ja de finns ett antal grymma låtar av dom!

Hoppas ni sover gott inatt, de ska jag försöka göra! ❤

 


Måndag..

Ja, idag har jag jobbat några timmar.. o de kändes bra :) Imorrn har ja inget, men på ons tors fre jobbar ja..

Förra veckan blev väldigt lugn, ztoffe jobbade men jag var ledig. Jag hade egentligen sååå mycket tid att hitta på saker, men inget blev gjort :S
Men när de väl blir helg o ledigheten snart är slut så får ja rycket att göra massa saker, aja.

Men faan, nu raka ja trycka nanstans sa jag inte kan skriva !!! O jag kommer inte ihag hur man f[r fram de! HJAaalp! haha...

I lordags blev de snabba ryck. Vid kvart over 1 gick jag in o laste en blogg o dar fick jag se att det var handbollsmatch VHF/MHK*damerna, i sportallen i motala halv 2, mina gamla handbollskompisar. Som tur var fick jag med mig Ida.. men de var faktiskt riktigt kul, o jag tanker forsoka ga pa fler matcher! :)

O pa sondagen foljde jag med ida till sporthallen, da var det innebandy DM.. o det var ocksa trevligt, synd bara att man inte kanner igen en enda...^^
ne nu ger ja mig.. maste fixa dehar!...

Kramar <3


Fredag :)

Ztoffe åkte precis iväg och träna. (Han vill ju så gärna att jag ska följa med och träna. Men njae. Inte på hans gym tack) Jag måste ju ta tag i dedär med tränandet! Usch va arg jag blir på mig själv, ingen motivation alls!

Men iafl, så sa ztoffe till mig - Gör 100 st sånna där.
Ja, jag vet inte vad den här mackapären heter för nått, men magen tränar den! :)
Så att, jag ska väl försöka göra de ;)
Alltid nått ^^


<3

Vill bara tipsa om de här underbara albumet.. "Evanescence"
Jag älskar i princip alla låtarna :)

Evanescence är ett amerikanskt rockband som bildades 1995 av sångerskan/pianisten Amy Lee och gitarristen Ben Moody. Gruppens genombrott kom i samband med debutalbumet Fallen (2003) Till bandets populäraste låtar hör singlarna "Bring Me to Life", "Going Under", "My Immortal" och "Call Me When You're Sober".

Evanescence tredje album är det självbetitlade Evanescence som släpptes den 4 oktober 2011. Det är deras första album sedan The Open Door från 2006.

 


Toorsdaaah

Idag blev jag väckt 10.30 av mamma som ringde och fråga om jag ville komma och äta på lasarettet strax innan 12. Så det gjorde jag :) O efter maten gick vi en liten promenad innan mamma skulle in o jobba igen.
När jag kom hem kollade jag på alla tre delar/avsnitt av kronjuvelerna, så jag låg i soffan 3 timmar. Bra film, ganska speciell, både lite kul och sorglig.

Vid 17 skulle jag vara klar och redo, för då skulle vi till Ztoffes föräldrar och äta mat :) dom som inte hade varit där i jul va där :) trevligt! Men oj va barnen har vuxit! och sen vid 20 åkte vi typ hem. Kollade på the voice och myste lite! :)

Och nu ligger jag här i sängen och pillar med telefonen och lyssnar på spotify :) I bakgrunden har ja på Mission Impossible 2 som går på 4an på TVn. Ztoffe har slocknat för längesen, Plutten då.. Helt slut. Men skönt för honom att vi har sovmorgon några dagar nu :)

Känns nästan som fredakväll, bara för att det är röd dag imorrn o Ztoffe är ledig :)

Ha nu en Trevlig helg! Det ska jag försöka ha. Kram ❤


Nattfilm

"Amerikans thriller från 2002. Slim är servitris och en dag kommer drömmannen Mitch in på restaurangen, han är välbärgad och har en högt uppsatt position inom byggbranschen och dessutom uppvaktar han Slim. De gifter sig och livet i förortsvillan ter sig idylliskt. Men då dottern Gracie föds börjar Slim upptäck obehagliga sidor hos sin man.." (taget från tvns guide/info)

Den går just nu på tv 4. Och den har säkert gått MASSA gånger på TVn :)
För jag har sett den några gånger. Bra/spännande film.


 


Bli lyckligare - le mot omvärlden!

Intressant gratis-tidning faktiskt. Det står bland annat om sex, ångest och depression, rökning, stress, magont, mat och hur man kan göra för att må bättre, och hur man finner lycka.

Mamma jobbar ju på lasarettet så hon har varit snäll och tatt med en sån här till mig några ggr :) den kommer ut 4 ggr om året. 👍

 


Hej då tomten..

Började städa här hemma och fick syn på adventsljusen. Känns som jag ta bort de nu? Ljusen kan vi ju elda upp, fast i nån annan ljushållare. Har varit dålig på att tända ljus här hemma den här vintern! Förra vintern va de ju mer, för då minns jag att det var så himla kallt. Men visst, ljusen är väl inte bara för värmen skull, de är himla mysigt att ha dom tända :)

Men nu förstår ni, tar ja bort min kära tomte och de andra få julgrejerna jag har, ja orkar inte mät :P och nu när jag har tid är de lika bra jag gör de. För nästa vecka börjar ja jobba. Så hej då min kära gosedjurstomte ❤ nu åker ni upp på vinden!
Men mina älskade stjärnor i fönstren får gärna va kvar ett tag till :)

 


Men jäkla dator :(

Datorn har börjat krångla igen :( För typ 1-2 år sen krångla den också, och jag trodde jag hade fixat de, köpte ett sånt där laptop-stöd med fläkt i och damsög datorn ordentligt. Men, nu är de tillbaka igen..! Den blir överhettad jättefort! Nu hinner jag knappt sätta på den innan den dör direkt. Och jag har dammsugit den så gått ja kan, men inget hjälper just nu.. Den får väl vila ett tag då :( tur att jag har telefonen :)

När datorn la av så bestämde jag mig för att kolla på nån film som jag lagt på de externa minnet, o då hitta jag en jag inte hade sett, "Honey 2". Och de var en ganska bra dansfilm faktiskt :)
Nu ska ja plocka som vanligt här hemma.. Och lyssna på musik!

 


Men ajja bajja mig!

Jahopp, vakna typ 10.30 idag med.. Så himla mysigt att ligga kvar sängen. Och det blir ju inte mindre mysigt av att det regnar och håller på ute! En riktigt sån där ligga hemma dag :)
Mindre kul om man ska ut.. Då kan de va lite träligt :(

Nu ska jag sätta mig i soffan vid TVn och kolla på nått på tvplay, o så ska ja äta min makrillsmacka och lite oboy, de är lyx de, för min del ;)

 

 


Tredje december tvåtusentolv

Idag blev de en lång skön sovmorgon till halv 11, men ville ju egentligen inte sova bort halva dan :( Men, kanske lika bra att passa på när man kan :) Sen var det bara att ta tag i disken och plocka i ordning som vanligt, (sånt man måste göra när man är ledig/arbetslös)
Eller ja, måste o måste vet ja inte. Men jag vill ha ordning påt, inte massa grejer överallt el massa jobbig disk. Usch!

Vid 14 åkte ja till stan och mötte upp Anna :) Vi tänkte äta på ströget, men där var de fullt med folk :( så de blev till slut att vi gick till Med eller Utan. Där fick vi iafl plats :) Anna åt natchotallrik och jag tog en skagenbaguette :) sen satt vi där ett par timmar och snacka skit. ^^

Nu ikväll har jag hunnit kolla på både Agnetas nyårskarameller & Filip&Fredriks årskrönika på tvplay. MEN, precis nyss la datorn bara av, palla inte mer, den ba dog! !! Får ta o dammsuga den regält nåndag.

Undra va man ska hitta på imorrn? Vill ju göra nått vettigt av ledigheten! =/
Vill inte att dagarna ska gå så fort :(

Aja, Nu ska jag försöka sova och sen inte sova för länge imorrn :)
Kram & Godnatt ❤


En vettig bild från nyår.. ^^



Åhfaan, de gick att ladda upp bilden.. hemma hos Anna gick de tyvärr inte =/
Anna har köpt sig en systemkamera men de funkar inte för henne att ladda upp bilderna
på typ bloggen på hennes dator? himla knepigt dedär..

Strax ska vi till stan och äta :) Får se vart de blir :)

Hej hopp..


RSS 2.0