11 september

Dagen har bestått av jobb 9-15 och jogging i Rismarken 7km, Tacos och idoltittande :) 
Tionde September

I fredags var pappa och jag och hämta min bil, som fått ny fin framruta :)
Vi åt lunch och åkte till Media markt där ja köpte ny laddare till min mobil som har gått sönder för 2a gg!
Sen följde jag med Ztoffe och träna både fredag, lördag. Gjorde milen båda dagarna, både genom löpning och intervaller. Sen lite styrkeövningar med Ztoffe. Ska bli bättre på att exakt skriva ner vad jag har tränat.

Igår (måndag) blev de inget jobb för mig, och då bestämde jag mig för att INTE sitta hemma, Utan göra lite nytta. Först åkte ja upp till Fålehagen. Tänkte springa 3km spåret och sen 2km spåret men ja hitta faaan inte? Haha!  lite otydligt vart man skulle ta vägen. Så ja sprang lite huller om buller, Vilken labyrint ^^ men fick tillslut ihop mina 5 km. 
Sen när ja satte mig i bilen kände ja att jag hade mer att ge.. Så jag åkte vidare till Råssnäs och gjorde 5km till. Sen åkte ja hem med gott samvete! Följde med Ztoffe till gymmet, körde 3 km intervaller + mage. Så idag har ja ont i magen ;)

Idag har ja jobbat 9-15, o resten av dagen blir de nog att bara ta de lugnt..
Hejsålänge! Kram

Bil och joggingrunda..

Härom dagen när ja åkte till jobbet så fick ja väääärsta (sten?)skottet :( vettifaan va de var men de kändes typ som en jäkla tegelsten. Jag hann inte stanna och ta tag i och leta va de var för nått och hur allt gick till. Men troligtvis mötte ja nån el så var de bilen framför mig. 


Aja de blev som de blev. Tur att jag har pappa som hjälper mig. Det kom ju rätt lägligt o tur i oturen att det inte blev värre än de blev. Pappa skulle in med min bil till Appelskog (Peugeot) i Linköping för service i torsdags och då kunde han samtidigt lämna in den så att de kunde bli lagat :) så de skulle ta en dag. Så vi fick vi låna en bil av dom. Och ja tänkte - nu kommer jag bli supersugen på en sån ny och fin bil :) en vit Peugeot 208 fick vi låna. Den är jättesnygg och den är såå lättstyrd. Om en stund kommer pappa och hämtar upp mig så ska ja få köra in den till Linköping och så ska vi förhoppningsvis få hämta hem min lilla peggy :) och okej.. jag klarar mig väl utan den otroligt fina 208an. Jag vill ha min gråa lilla 206a :)

Igår fick ja rycket igen - för på måndag öppnas förbifarten runt Vadstena för biltrafiken. Så ja kände att de kunde va sist chansen för mig att ta mig runt till fots på den där vägen.. Och tänk, ja klarat 😃 5,55 km blev de, ja sprang hela vägen, utan att stanna. Jag gav mig fan påt, ja skulle klara 5km.

Ha en bra fredag allihop! Kram ❤


 

 


Fjärde September


Som vanligt (när jag väl skriver här) så är de nu länge sen jag skrev här. För nu har jag fått liiiiite sug på/ och känner att jag behöver skriva av mig.
Sommaren gick fort.. jobbade den mesta tiden.
Förutom v 29, då vi åkte till Kroatien ❤ och v 32 då jag spenderade några dagar med mamma hos syrran i Stockholm.

Så nu är jobbet igång igen som vikarie. Och behövs, de gör man :)
Lite jobbigt att man inte kan se så mycket framåt, med tider och så. Men så är livet mitt, är ju van vid de. Man får ju va glad att man överhuvudtaget har jobb.

I helgen var jag med mamma och pappa i Linköping. Hade i några månader funderat och velat fram&tillbaka ett tag och då bestämde ja mig - Ja köpte mig en vit Ipad Retina 😊 så nu är de superlätt och lite roligare att blogga :)

Skulle egentligen följt med Ztoffe och tränat idag men jag känner mig inte helt 100. Ont/trött i huvet och nästan lite illamående. - jag vill iiiinte bli sjuk :(

Så nu - ska ja mysa ner mig i soffan och kolla vidare på säsong 4 av Skilda världar ^^
Ha de bra så hörs vi snart ❤


RSS 2.0