Slottsvillan..

Annis och jag har varit på Slottsvillan i Vadstena ikväll och ätit Buffé :)
Nu är vi på väg hem :)

 


Goodnight!

Idag har de varit en skön dag :) men ganska seg.. Jobba 10-18.30.

Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa för där bjöds de på mat :) Min kusin Erik kom och åt med. Han har bott hos mormor i några dagar nu. Han är här (i Vadstena) och går intensivkursen för att ta körkort :) i Stockholm där han bor är de så lång väntetid, så de va väldigt smart att åka ner hit och görat! :) så vi får se hur de går mä dä :)

19.40 tog jag bussen hem, och gick sedan hem från stan. När jag kom hem plocka jag ihop Annas grejer hon lämnat här (kamera och vinboxen) och gick upp till våran "halvvägs-mötesplats" lasarettsparkeringen :) så vi möttes där och satt där en timme typ o snacka.
Sen var de bara att gå hem o duscha och göra alla andra "göra-kvälls-bestyr"..

Stackars baby har skadat sig i handen på jobbet :(
Han har skurit sig regält tydligen :/ och hade fått sy 6-7 st. Som (tur?) är var de vänsterhanden. Så att.. nu blir de sjukskrivning 7-10 dar för hans del!

Nu måste jag försöka sova! :) nattinatti ❤

(Här får ni en bild från i måndags när jag stod och vänta på bussen i trååkvädret..)


Midsommar..

Jaa de hände inte så mycke speciellt, mer än att jag fick spendera kvällen med mina fina :) + att några saknades, roligare om man är fler :)Vi gick till stan vid 23.30 kanske? Sen vidare in på Hugos. Inte så himla kul, men endå trevligt att se lite folk och dansa lite :)
Här kommer ett urval av bilderna som togs.. (blev väääldigtt dålig kvalité när ja gjorde collage genom en app)
(Anna, Ztoffe snodde bilderna från din kamera) hihi.


Grååå och tråkig dag :(

Ligger i soffan och har lite rast nu.. Blir troligtvis jobb till 18 idag.

Midsommar var helt okej. Började dagen med att åka in till Vadstena, Anna och Daniel hade kommit till mamma och pappa. Så vi drog till stan och åt midsommarbuffé. Jättemumsigt :) sen gick vi och kolla om äventyrsgolfen va öppen, o de va den :) så vi tog oss en match :)

Efter golfmatchen gick vi ner till hamnparken där de var massa folk som dansa runt midsommarstången.. Vi höll oss lite på avstånd och sjöng med och kikade på de som dansa :)
På kvällen vid 18.30 hade mamma fixat mat :) och en nubbe fick ja mig med ;p Päckligt! Hehe.
Sen vid 20.10 gick bussen mot Motala som ja skulle med! Sen gå hem, för där väntade Ida, Anna, Ztoffe, Moa, bizipp och Roos. Blev vääldigt stressigt...

Oj nu måste ja in och jobba vidare.. Fortsättning följer.. :)


It's a rainy day..

Ja ni, nu har jag fått order att skriva lite här ;) Har helt glömt bort att skriva av mig lite ibland.

Idag vaknar ja av att de regnar.. Och de regnar när ja går till bussen och likaså när jag ska av bussen i Vadstena, såatt.. Ah ganska blöt är ja. Mina jeans fick ja hänga upp i torkskåpet. Som tur är hade jag kvar mina överdrag här som jag kan ha på mig medans byxorna torkar :)

Strax ska ja in till barnen :) börjar jobba 9 och sen får vi se hur länge de blir, typ 17 tror ja.
Mörkt och blött, vi håller oss nog inne idag va? Aja :) Ha en riktigt bra måndag! ❤


RSS 2.0