Kvällspromenix i Råssnäs..


16 April

Inte så sugen på att skriva nått..

Från helgen - Anna lär mig hur man ska stå när man blir fotograferad ;)
De där med modellandet är iiiinte min grej. Men söten där bredvid mig brukar få till både fina smajlet och sajlen! ;)Helgen i bilder..


Påskafton

Hoppas på att kvällen går saaaaaakta.. :)


Låååångfredag


App-tips!

Vill bara tipsa om en app, Som spelar in när du pratar i sömnen :) Det finns två st som jag vet funkar. Syrran har den som kostar 7 kr och den spelar in hela natten så länge du vill. (den spelar in när man pratar eller snarkar) Jag själv har gratis verisionen den funkar bra, men spelar bara in högst 3 timmar, men man hinner få med lite endå :) haha, testa! :)


Hehe..

Skäms nästan över mitt förra inlägg, hehe, men de var så jag kände då.
Idag är jag på lite bättre humör :) jobbar 7-13.30 på en småbarnavdelning och 13.30-16 på mitt fasta ställe där de är 4-6 åringar.

I torsdags åkte mamma och jag till Stockholm och hälsade på kära syster :). Första dagen var mamma och jag på stan tills Anna sluta jobba och sen på kvällen var vi på dirty dancing.

fredan åkte vi till kista centrum, väldigt stort och jag kände mig så vilsen ^^ blev lite köp på Gina och sen hittade jag New yorker :) så blev lite köp där med, men tyvärr hann jag inte färdigt :( för vi hade bråttom, vi skulle med tunnelbanan till Alvik, o där skulle vi hämta min kusin Alice på fritids och sen vidare o hämta kusin Vilhelm på hans förskola. Sen gick vi hem till min moster Sara och stannade där hela kvällen :) mat, vin, sång och alfapet spelande. Träffar inte mina släktingar i Stockholm allt för ofta, så de var trevligt :)

Och svich så varde lördag, då bestämde vi oss för att ta de lite lugnt hemma.. Sen kom morbror Klas på lite kaffe och en stund efter kom morbror Björn, ja är man i Stockholm är de lika bra att träffa alla man kan :) hann med en tur på stan innan tåget och jag hittade mina vinröda converse jag har letat efter :) köpte även ett par turkosa till Malin med :) Vid 18.30 gick tåget hemåt. Så Anna vinkade av oss vid tåget.
Dagarna går för snabbt när man har roligt :(
Hoppas på att kunna åka dit igen snart! :)

 


Jag är arg :(

Åker hemifrån 09.55 för jag ska med bussen 10.15 till Vadstena och jobba. Börja reagera när de gått 15 över tiden.. Tänker, aja, tur att jag inte har så bråttom, börjar inte förens 11.30. Men kändes ändå vääääldigt knepigt. För jag har inte tid att vänta till nästa buss, då kommer jag att komma försent! Tar modet och ringer Östgötatrafiken och berättar som de är, hon ber mig vänta, o så ringer hon upp chauffören, jag hör hela deras samtal. Han säger Nee jag är i Vadstena nu och jag åkte när jag skulle, 10.15, de gick på flera folk.

Men va faan? Ingen jäkla 612 har jag sett till?!
Nu när jag sitter här i min frustration och tänker så minns jag att de kom en buss som de stod nått konstigt nummer och så på.. Typ 205 Haninge eller nått liknande, o så gick de på lite folk men inga ja kände igen. Men en kille gick inte på, han ska säkert med Vadstena bussen tänker ja.
Faan, ska jag behöva gå fram och fråga, ska den här bussen till Vadstena? Ja tydligen..
För nu sitter jag här och väntar på nästa buss som går 11.15 men då kommer jag försent, så jag fått ringa jobbet. Som tur är så löser de sig. Men glad är jag inte.


RSS 2.0